Kemo neće svađu. Otkazao i Hanku i Nedu!

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kemo neće svađu. Otkazao i Hanku i Nedu!

I čim se pročulo da će Kemica, kako ga zovu prijatelji, zapevati u rodnom gradu, počelo se šuškati ko će od kolega imati tu čast da zajedno s njim zapeva na bini. Kako smo načuli, prva od onih koja se raspitivala i nudila da peva zajedno s Kemom bila je Neda Ukraden uz obrazloženje da s njim ima duet. Čak se, kasnije, i hvalila kako je sve dogovoreno te sa sigurnošću tvrdila da će baš ona zapevati u Zetri.

S druge strane, mnogi na ovom koncertu očekuju i Hanku Paldum >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << koja je nedavno snimila duet sa Montenom. A kako sada stvari stoje, izgleda da ni jedna ni druga neće pevati s Montenom. Možda baš iz razloga što između njih dve godinama vlada netrpeljivost pa je stoga i za očekivati da atmosfera ne bi bila nimalo prijatna. A to Montenu sigurno ne treba.

Pre Sarajeva, Kemo će 29. oktobra održati koncerte u beogradskom Sava centru, a dan posle u dvorani Spens u Novom Sadu.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.