Keli Bruk gola u novoj seriji

Izvor: Poznati.info, 06.Nov.2012, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keli Bruk gola u novoj seriji

Britanska manekenka i glumica Keli Bruk dobila je ulogu u seriji “Metal Hurlant Chronicles” u kojoj igra junakinju iz stripova Žana Mebijusa Žiroda, a njene scene prepune su seksa i golotinje.

 
U ovoj naučno-fantastičnoj seriji baziranoj na Žirodovim stripovima Keli se pojavljuje u samo jednoj epizodi,kao seksi junakinja u kožnom kostimu, koja voli neobuzdani seks sa nepoznatim muškarcima i na kraju epizode dine.

Keli je poznata kao jedna od najseksipilnijih >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Britanki, koju su proslavile bujne obline, koje je pokazala i u ovoj seriji.
 
Pogledajte trejler:



 
Izvor: Blic.rs

Slične, interesantne teme:Keli Bruk: Poznata je po zanosnom dekolteu!CRAZY HORSE: Keli Bruk u vrućem kostimu najavila nastup (Foto+video)Keli Bruk se priprema za striptiz!

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.