Kejt Mos pije osam šolja čaja, Odri bila stomatolog

Izvor: Prva.rs, 07.Nov.2015, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos pije osam šolja čaja, Odri bila stomatolog

Kejt Mos
Supermodel pije između 10 i 15 šolja čajeva svakog dana.
Brižit Bardo
Sada aktivista za prava životinja, Bardo je tokom svoje filmske karijere pružala sklonište u svojim hotelskim sobama pticama lutalicama.
Odri Hepbern
Odri je bila obučena za stomatološkog asistenta pre nego što je postala glumica.
Džeki Onazis
Bivša prva dama Amerike je bila zaposlena kao mladi urednik u Vogu kada je imala 21 godinu, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << je ubrzo odustala od tog posla.
Grejs Keli
Zanosna Grejs je bila prva glumica čije ime se pojavilo na nekoj od poštanskih marki Amerike.
Merilin Monro
Glumica je radila na pregledanju i ispitivanju padobrana tokom Drugog svetskog rata.
Džin Šrimton
Manekenka je odrasla na farmi.
Džejn Birkin
Engleska glumica i pevačica najpoznatija je po vezi sa Seržom Gensburom, kao i po tome što je po njoj dobila ime jedna od najpopularnijih ženskih tašni u modnoj istoriji. 
Džejn je dugi niz godina održavala svoje detinjstvo "živim" tako što je bila vezana za igračku majmuna. Ipak, na Seržovoj sahrani, rešila je da se konačno oprosti od nje, položivši je kraj svog voljenog muškarca.
Izvor: Bizlife

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.