Kejt Mos: Nikada nisam uzimala heroin

Izvor: Poznati.info, 27.Okt.2012, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kejt Mos: Nikada nisam uzimala heroin

Kejt Mos napislala je autobiografsku knjigu “The Kate Moss book” u kojoj navodi da nikada nije uzimala drogu heroin, kao i da nije bila anoreksična.

Naime, poznata manekenka se u svojoj knjizi osvrće na početak devedesetih godina kada ju je javnost etiketirala kao “heroin šik”, te su proglasili da ima anoreksiju.

- Nikada se nisam branila od tih “etiketa” i nikada nisam bila ništa od ta dva – izjavila je Kejt Mos.

Takođe je navela >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << da tada nije želela da komentariše te priče jer ju je tako savetovao tadašnji dečko Džoni Dep.

- Tada mi je rekao, nikada im se ne pravdaj, nikada im ne objašnjavaj  – rekla je Kejt.

U to vreme čak je Bil Klinton, tadašnji predsednik, prokomentarisao mršav izgled Kejt Mos. Manekenka sve do sada nije rekla ni jednu reč o svojim porocima i tom vremenu.

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kate Moss: Nisam uzimala heroin

Izvor: Tracara.com, 28.Okt.2012, 14:46

Poriče porokeKate Moss je devedesetih bila na udaru kritičara, kada je obeležena kao jedna od predvodnica novog izgleda pod nazivom heroin chic, a sada poriče da je ikada koristila droge i kaže da je ne zanima šta ljudi misle o njoj.U novoj autobiografskoj knjizi pod nazivom Kate: The Kate Moss...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.