Kejt Midlton i princ Vilijam su se još jednom oglasili! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 24.Mar.2024, 10:55

Kejt Midlton i princ Vilijam su se još jednom oglasili! (VIDEO)

Drama nakon video snimka koji je objavila princeza, a putem kog je obavestila javnost da boluje od opake bolesti i dalje traje. Kejt Midlton i princ Vilijam su se još jednom oglasili, posle svega.
Princeza od Velsa je saopštila javnosti pre nekoliko dana da boluje od kancera, što je ostavilo sve u šoku, a komentari su se samo nizali pa su mnogi pisali kako ih je ova vest ostavila u suzama.
Kejt Midlton i Vilijam sada su se ponovo oglasili i zahvalili svima na mnogobrojnim porukama podrške:
"Princ i princeza su izuzetno dirnuti divnim porukama ljudi ovde u Velikoj Britaniji, širom Komonvelta i širom sveta koje su usledile kao odgovor na poruku Njenog Kraljevskog Visočanstva. Neverovatno...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.