Kejt Midlton: Kako se odvijala neslana šala koja je dovela do tragedije!

Izvor: Svet plus, 16.Mar.2024, 10:41

Kejt Midlton: Kako se odvijala neslana šala koja je dovela do tragedije!

Jedna tragedija je dovela do toga da Kejt Midlton preuzme odgovornost  zbog objave obrađene fotografije za Dan majki, a evo kako se ranije odvijala neslana "šala" koja je tada dovela do tragedije!
Pre 12 godina medicinska sestra Džasinta Saldanha iz Indije oduzela je sebi život tri dana nakon što je nasela na "šalu" dvoje australijskih radijskih voditelja koji su se pretvarali da su kraljica Elizabeta i Čarls kako bi saznali informacije o princezi od Velsa, u to vreme vojvotkinji od Kembridža koja je bila hospitalizovana u bolnici kralja Edvarda VII u Londonu, zbog jutarnijih mučnina tokom prve trudnoće.
Džasinta je radila u toj ustanovi i preusmerila je poziv koleginici koja je čuvala Kejt. Tragična...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.