Keba: Ne smem da se smajl!

Izvor: Prva.rs, 03.Dec.2014, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba: Ne smem da se "smajl"!

Ove nedelje videćemo ga u čuvenom mjuziklu koji je proslavio Džina Kelija u filmu „Singing in the rain“. Kiša je dobro zalila Kebu, a na mokroj sceni su mu se pridružili i voditelji Marija i Boki koji su ga dodatno zalili vodom. Keba je jedva otpevao numeru zbog punih usta vode, čak se okliznuo i pao. 
Po prirodi veseo i nasmejan, Keba ovog puta nije smeo da se "smajl". Evo zašto!

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

TLZP: Nikada ne biste pogodili ko je ovo, jer je i nas zadivila maska

Izvor: Svet, 03.Dec.2014

. Njemu čak ni pevanje na kiši neće predstavljati problem, a na višesatno maskiranje već je navikao. Ove nedelje videćemo ga u jednoj od omiljenih i u istoriji holivudskog mjuzikla možda najpoznatijoj ulozi – Džina Kelija, koji radosno pod kišobranom izvodni naslovnu numeru filma „Singing...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.