Keba: Ljiljana je ološ, pretila je mojoj porodici

Izvor: Scandal.rs, 05.Mar.2015, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Keba: Ljiljana je ološ, pretila je mojoj porodici

Dragan Kojić Keba tvrdi da ga Ljiljana Jevremović proganja već 15 godina i da je uznemiravala njegovu porodicu.

“Ta žene je više puta pokušavala da mi uništi brak. Najviše me boli što je ta psihopata uznemiravala moju decu. Kada se porodila, Nataši je poslala telegram u kom joj je saopštila da je dobila sestru. Zvala je i na fiksni telefon i pretila meni, deci, ženi. Pričala je kako ću da ostavim Olju i oženim se njom. Kada je Igor igrao za Lion, dolazila je na treninge s devojčicom da je on upozna. Deca su mi svašta preživljavala od tog neopevanog ološa”, priča Keba, a piše Kurir.

Izvor: Kurir

Foto: printscreen

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Keba: Ljiljana je ološ koji je pretio mojoj porodici

Izvor: Press, 05.Mar.2015

Dragan Kojić Keba ponovo se našao u središtu skandala jer ga je Ljiljana Jevremović, koja tvrdi da je on otac njene ćerke Ine, ponovo optužila da ne plaća alimentaciju od 30.000 dinara i da okreće glavu kada devojčicu sretne na ulici.Keba kaže da nikada nije zakasnio sa uplatom alimentacije,...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.