Kazna za elitne - Veliki šef rešio da ove takmičare sankcioniše novčano zbog lošeg ponašanja u rijalitiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 17:27

Kazna za elitne - Veliki šef rešio da ove takmičare sankcioniše novčano zbog lošeg ponašanja u rijalitiju

Ko en poštuje pravila zna se šta sledi.

Ponedeljak je rezvervisan za raspodelu budžeta. Raspodelu novčanog sledovanja će izvršiti Nenad Macanović Bebica koji je postavljen za ovonedeljnog vođu.

Znak da raspodela budžeta počinje dao je Veliki šef time što je poslao pismo u svima dobro poznato sanduče ispred Bele kuće. Pismo je preuzeo Mika Milesunić koji ga je odneo Bebici.

- Draga Elito, Veliki šef vam šalje novac za nedeljne troškove, Kažnjeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ste smanjenjenm budžeta tako da će danas 28 zadrugara treba da dobiju 3000dinara, 17 treba da dobije 4000dinara, 7 treba da dobije 5000dinara. Vođa mora razdeliti novac onako kako sam misli da treba i napominjemo da vođa mora da obrazloži svoju podelu i da se mora videti ko je koliko novca dobio - glasilo je pismo.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.