Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2020, 13:00

Katarini Grujić otac ne dozvoljava da se seli! “Meni nema radosti bez tebe!”

Njen otac, koji je inače mnogo slab na nju, ne želi da je pusti da se iseli iz porodične vile na Voždovcu!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI SVET OTKRIVA! Strašna SVAĐA! Iz stana se čula VIKA i KRICI! Komšije zvale policiju da RAZDVOJI Anu i Rastu!

PROČITAJTE JOŠ: NOVI PAPARAZZO! Ispovest Markove majke: Lunu mora da ostavi! Duško krije od JK da ima TAJNI STAN! Ana i David moraju da UNIŠTE Karića!

PROČITAJTE JOŠ: Jami iskeširala 150.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << EVRA za stan! Sve pršti od LUKSUZA – Solarijum, termomasažni krevet, laser za trajnu epilaciju!

– Pošto su radovi na Kaćinom stanu skoro gotovi, ona je nedavno saopštila roditeljima da će se uskoro odseliti, ali je onda nastala prava drama – započinje izvor za SCANDAL! i dodaje:

Dragi moji, kako ste? Kako provodite vreme u izolaciji? 🙋🏻‍♀️ Kao što vidite, ja sam se potpuno opustila, a bilo je i vreme. 🥰 Ne mora uvek sve da bude savršeno. Ja sam zato danas bez šminke, kosa mi je u haosu i uzivam u tome. Ovo je prilika da se bavimo sobom i radimo na sebi. 🍀 Da uživamo u malim životnim ritualima. 🧖🏻‍♀️ I ne zaboravite, porodica i dom kljuc su svakog kvalitenog života! 👨‍👩‍👧‍👧 Zato, ostanite kod kuće i poštujte mere! Pa da se uskoro ponovo svi RUKUJEMO, GRLIMO I LJUBIMO. Voli vas vaša Kaća! ❤️

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Apr 8, 2020 at 11:02am PDT

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.