Katarina Živković je TRUDNA? Pevačica stala pred kamere, a OVAJ DETALJ upada u oči - Ja sam mislila da ste vi došli zbog muzike...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 23:36

Katarina Živković je TRUDNA? Pevačica stala pred kamere, a OVAJ DETALJ upada u oči - Ja sam mislila da ste vi došli zbog muzike...

Reči se mogu sakriti, ali vremenom stvari izađu na videlo.

Pevačica Katarina Živković se u fokusu javnosti našla zbog glasina koje su aludirale na to da je u drugom stanju. Naime preneto je da je pevačica u 5. mesecu trudnoće.

Katarina se povodom ovoga nije oglašavala, tako da ova nagađanja nisu ni potvrđena ni demantovana. Uprkos ovome, neprestano izbacuje fotografije, pa se različiti zaključci mogu izvući.

Na novoj objavi na njenom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Instagram profilu možemo videti jednu krajnje umetničku fotografiju, gde ona sedi ispred klavira. Čipkasti bodi je onaj koji privlači pažnju, jer ističe njenu figuru i naravno stomak.

Na osnovu ovoga se postavlja pitanje da li je u drugom stanju ili je to samo do poze koju je odabrala za slikanje? Javnost je i dalje bez odgovora, u nadi da će se pevačica oglasiti. Fotografiju koju je objavila, možete pogledati klikom ovde.

Prisetimo se, Katarina se u poslednje vreme u javnosti pojavljivala u uskim haljinama i sakou ispod koga joj se video stomak, a o temi trudnoće je ovako govorila:

A post shared by Katarina Zivkovic (@katarina_zivkovic_official)

- Ja sam mislila da ste vi večeras došli zbog moje muzike i da se lepo provedemo i proveselimo! Šalim se. Stvarno poštujem vas novinare i medije, zato što znate da sam dugo godina na estradi i dugo godina zaista, ne komentarišem svoju privatnost i drago mi je što, negde poštujete, to je moje legitimno pravo, da svoj privatan život čuvam za sebe i onog momenta kada se bude desilo nešto što treba da podelim sa medijima, ja ću to da uradim, a do tada mogu samo da vas pozovem unutra da popijemo po koju i da zajedno uživamo - rekla je.

Pevačica je već dugo u vezi sa partnerom, koga nikada nije prikazala u javnosti. Na pitanja o njemu takođe ponavlja da će svoj privatni život držati privatnim.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.