Katarina Živković POVREĐENA! Preterala sa TERETANOM! (FOTO)

Izvor: Svet, 11.Jul.2020, 11:04

Katarina Živković POVREĐENA! Preterala sa TERETANOM! (FOTO)

Katarina Živković jako vodi računa o svom fizičkom izgledu, što se vidi na njenom izvajanom telu, ali prošle nedelje je doživela peh u teretani i istegla mišić na butini, piše SVET.

Iako joj je trener odmah priskočio u pomoć i probao da sanira povredu, Kaća očigledno i dalje ima problem sa mišićem, pa je na snimanje došla sa bandažiranom nogom.

Kako SVET saznaje, pred izlazak na scenu skinula je elastični zavoj, ali čim je završila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << gostovanje, odmah ga je vratila, pošto i dalje trpi jake bolove.
Eh, da ima dečka, pa da je ljubi da brže prođe.
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

SVETRAJKO RISTIC/SVET
The post Katarina Živković POVREĐENA! Preterala sa TERETANOM! (FOTO) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.