Katarina Radivojević otkrila zbog čega više ne ide na nudističke plaže u Crnoj Gori

Izvor: Scandal.rs, 15.Avg.2015, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević otkrila zbog čega više ne ide na nudističke plaže u Crnoj Gori

Glumica Katarina Radivojević objašnjava zašto je, nakon dugog niza godina, prestala da posećuje plaže za “golaće”.

Lepa glumica rekla je u intervjuu Informeru da je prestala da ide na nudističke plaže u Crnoj Gori zato što smatra da je nepravedno da posetioce “proganjaju” fotografi.

“Nisam bila dovoljno zaštićena. Onaj ko vam nudi nudizam, trebalo bi da zabrani bilo kakvo fotografisanje. Većina nas koja je odlazila na nudističke plaže >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << u Crnoj Gori povukla se upravo zbog toga”, rekla je Katarina.

Glumica, koja živi na relaciji Srbija-Amerika, u septembru će igrati u predstavi “Sluškinja” u Teatru “Kult”, što će biti prvi put za skoro osam godina da igra u domaćem pozorištu, na maternjem jeziku.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.