Katarina Radivojević o životu u Americi: Srećna samo što radim ono što volim

Izvor: Tracara.com, 13.Nov.2019, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević o životu u Americi: Srećna samo što radim ono što volim

Glumica Katarina Radivojević zbog poslovnih obaveza dosta vremena provodi u Americi. Ona nije jedina iz svoje branše koja je rešila da se svojim kvalitetima oproba u prestonici svetskog filma. Nikola Đuričko se sa porodicom preselio u Los Anđeles, a promenu adrese su najavila i još neka naša glumačka imena. Katarina u razgovoru za “Blic” otkriva šta je po njenom mišljenju razlog takvih odluka. “Zbog nemogućnosti da naplate svoj rad. Onda se osećate nedovoljno vrednim. Nije mi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << stalo da snimam bilo šta da bih se ja osećala vrednom, ukoliko shvatam da moj rad produkcija ne vrednuje dovoljno. Radije ne glumim i čuvam energiju za neke druge stvari koje radim pored svog glumačkog posla,” kaže Katarina koja otkriva da li živeti u Americi znači biti srećan, prenosi Hello. View this post on Instagram ▪️“Ljudi nekada nestanu, a da ni ne znaju da su nestali…” #KatarinaRadivojevic Make up ✖️ @elite.makeup.belgrade Kreativna podrška: @gorki_list Prijatelji predstave: Kasina @kasina_by_community // Aura @aurakozmetika // Karbon @karbon.beograd #PredstavaPogledi A post shared by Predstava Pogledi (@predstavapogledi) on Mar 28, 2018 at 12:46pm PDT “Zavisi šta je za koga sreća. Za mene nije gomila novca. Za mene je sreća kada sam ispunjena, zadovoljna i voljena. Kada sam živa iznutra, a živa sam kada radim ono što volim i što mi prija, rutina me ubija, kada saznajem i učim o novim kulturama i ljudima. Kada sam okružena ljudima koji ne pričaju loše o drugima. Kada se družim sa kim želim, a ne sa kim moram. Čovek postaje slobodan svojom odlukom, nepristajanjem i otporom, što kaže Meša Selimović. Osećam se slobodnom kad ni od koga ne zavisim i kada mogu da živim i radim i u Srbiji i u Americi, u Rusiji ili Japanu. A sloboda je za mene sreća,” kaže Katarina. The post Katarina Radivojević o životu u Americi: Srećna samo što radim ono što volim appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Đuričko: Sramota je da se žalim što sam otišao u Ameriku, ali sve mi nedostaje

Izvor: Luftika.rs, 13.Nov.2019

Glumac Nikola Đuričko jedan je od mnogih koji su napustili Srbiju. Sa svojom porodicom nedavno se preselio  u Los Anđeles a ono što je rekao o napuštanju zemlje izazvalo je mnogo reakcija.. Đuričko se odselio u Ameriku, kako je objasnio, zbog novih poslovnih poduhvata, sa suprugom i decom. Glumac...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.