Katarina Radivojević: Počela sam da igram tetke!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2016, 12:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Radivojević: Počela sam da igram tetke!

Popularna mlada glumica Katarina Radivojević vratila se u Srbiju kako bi zaigrala u seriji "Ubice moga oca", a po sopstvenom priznanju, ovo je prvi put da igra ozbilljniju ulogu, ili kako je ona rekla, tetku!

Serija "Ubice moga srca" za koju režiju potpisuje Gaga Antonijević, okupila je vrhunsku ekipu mladih glumaca, među kojima se našla i Katarina Radivojević, koja je bez razmišljanja doputovala iz Amerike, gde živi, kada je pročitala scenario koji je napisala Nataša >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Drakulić:"Reditelj Gaga Antonijević poznat je po svojoj brzini i to je ono što meni lično kao glumici odgovara s obzirom na to da i ja volim kada brzo radim, kada se usvajaju kadrovi koji su snimljeni, i nema puno dublova, već sve utvrdimo na probi. Sve ide brzo, jednostavno i vrlo brzo "kupujemo" kadar" ispričala je lepa glumica za Blic. Ona je dodala i da joj je drago što je reditelj izabrao mlade glumce, i da prvi put igra ozbiljniju damu, a u svom maniru se našalila da je počela da igra tetke.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.