Katarina Grujić zaštitno lice revije frizura!

Izvor: Svet plus, 07.Okt.2015, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić zaštitno lice revije frizura!

Uz obaveze koje ima, pevačica Katarina Grujić uspeva da odvoji vreme i podrži prijatelje u svom uspehu, pa će i ove godine biti jedna od zašitnih lica revije frizura Peđe Božića.

"Ja sam deo revije, i jako sam počastvovana što ću i ove godine otvoriti reviju frizura", rekla je Katarina za emisuju "Exkluziv". Dan kasnije zapevaće pred Beogradskom publikom, što pevačicu jako raduje jer voli da nastupa u svom rodnom gradu.

Priznaje da uživa u svakom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << romanse sa svojim dečkom Nemanjom. Prija joj što joj ispunjava sve želje i što se uzajamno daruju skupim poklonima. Što se tiče izjave njenog bivšeg dečka, nije želela da komentariše, jer ne želi da mu daje medijski prostor.

Katarina uveliko priprema novu pesmu, ali još nije odlučila da li će to biti duet sa poznatim kolegom ili će pesmu snimiti sama.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.