Katarina Grujić rešila da obriše prošlost

Izvor: Svet, 16.Mar.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić rešila da obriše prošlost

Pevačica Katarina Grujić je odlučila da obriše svoju prošlost sa društvenih mreža.
Naime, kako Pulsonline saznaje, ona je obrisala sve zajedničke fotografije na kojima je sa bivšim dečkom Borisom Stamenkovićem, i ne samo to već ga je i blokirala na društvenim mrežama.Kada smo Katarinu pozvali da prokomentariše naše saznanje, ona je prokomentarisala:
“Ne želim više da pričam o bivšim. Za mene je to završena tema. Okrenula sam se novim svojim životnim temama. Uskoro snimam novu pesmu i imam razloga da budem srećna”, rekla je pevačica za Pulsonline.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

IDE DALJE: Katarina Grujić izbrisala prošlost!

Izvor: Kurir, 16.Mar.2015

Katarina je obrisala sve zajedničke fotografije na kojima je sa bivšim dečkom Borisom Stamenkovićem, i ne samo to već ga je i blokirala na društvenim mrežama..Pevačica Katarina Grujić je odlučila da obriše svoju prošlost sa društvenih mreža...Naime, ona je obrisala sve zajedničke fotografije...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.