Katarina Grujić otkrila planove i želje za narednu godinu!

Izvor: Svet plus, 23.Dec.2016, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić otkrila planove i želje za narednu godinu!

Katarina Grujić jedna je od najpopularnijih pevačica mlađe generacije na ovim prostorima koja može da se pohvali da ostavlja uspešnu godinu iza sebe.

Kako se bliži kraj ove godine, mnoge poznate ličnosti sumiraju kakva im je bila 2016. i šta su od nje dobili, a šta izgubili. Katarina Grujić, mlada pevačica, jedna je od njih, koja može da se pohvali poslovnim uspesima koje je postigla u prethodnih 12 meseci, a kako se čini, naredna godina će joj biti još bolja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kada je njena karijera u pitanju. Ipak, kako je imala zdravstvene probleme, otkrila je šta joj je najveća želja:"Sve sam ostvarila u 2016. godini i ono što ću u 2017., album izdati i neke materijalne stvari, sve se to može postići, ali zdravlje se jedino ne može promeniti i ne možemo uticati na to, tako da mi je jedina želja da 2017. bude skroz čista i bez bolesti" iskrena je bila pevačica u Exkluzivu.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.