Katarina Grujić odustala od MUŠKARACA! Sama sebe ZADOVOLJAVA!

Izvor: Svet, 16.Feb.2020, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić odustala od MUŠKARACA! Sama sebe ZADOVOLJAVA!

Realno je da joj ne treba dečko! Katarina Grujić je pokazala svim koleginicama kako jedna emancipovana žena treba da se ponaša! Umesto da trpi kojekakve frajere da je muzu i varaju, ona drži do sebe i sebi je na prvom mestu.

Pošto naporno radi i odlično zarađuje, kako piše najnoviji Svet, pevačica se počastila novim autom. Ni manje ni više nego novom mečkocim GLC. Katarina Grujić je za ovo zadovoljstvo iskeširala čak 80.000 evra. Mnogo nema šta.
No, Kaća >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << zna da lično zadovoljstvo nema cenu, pa sebi ispunjava svaku želju. Uostalom, bolje da sama potroši te pare nego da ih troši neka muška k*rva. Šta misli o takvima, rekla je u pesmi koja se i zove Muška kurva i koja je samo nekoliko sati posle objavljivanja ušla u trending, piše Svet.
Milica Todorović ne voli ovaj datum ali mašta o OVAKVOM poklonu od Strugara!
Ovaj novi zaokret u životu Katarine Grujić uopšte ne čudi. Jednostavno, nema sreće u ljubavi iako od muškarca ne traži ništa materijalno. Samo da je voli i da mu ne smeta njena karijera. Ali, upravo je to problem. Kaća,  je sve svoje momke skrivala od očiju javnosti, da oni ne bi bili pod pritiskom. Ipak, svi su imali jednu zajedničku osobinu: bili su preterano posesivni i ljubomorni. U početku veze, nijedan od njih nije imao problem sa njenom popularnošću i činjenicom da je na svim nastupima okružena gomilom mladića, ali ubrzo bi se sve to promenilo.
Ognjen Amidžić: S*KSI VEŠ je uvek spreman! Danijela: Ja sam STIDLJIVA! – Kaća još nije našla čoveka koji je jači od nje i koji je spreman da je podrži. Muški ego je veoma osetljiv, a Kaća ne ume da prepozna pravog muškarca – rekla je Kaćina drugarica. – Ne volim da pričam ružne stvari o mladićima sa kojim sam bila, to bi značilo da ružno pričam i o sebi. U svakoj vezi meni je bilo lepo i zaista sam mislila da je svaki od njih čovek koji može mene da prati, ali definitivno sam pogrešila. U početku bude sve okej i bude dosta razumevanja, ali onda se to sve promeni. Sateraju me u ćošak i nemam izlaza. I onda odlučim da je najbolje da prekinemo vezu. Ljubomora je strašno opasna stvar i ja bežim od toga, samo ću to reći – rekla je Katarina.
SVETRAJKO RISTIĆ
The post Katarina Grujić odustala od MUŠKARACA! Sama sebe ZADOVOLJAVA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.