Katarina Grujić najavila album spotom ‘Nisam kao druge’

Izvor: Tracara.com, 11.Mar.2018, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić najavila album spotom ‘Nisam kao druge’

Katarina Grujić završila je snimanje albuma prvenca, a danas je predstavila singl Nisam kao druge, za koji je snimila i video spot. Pevačica, koja iza sebe već ima hitove Paranoičan, Drugovi i Jedno đubre obično, pre nekoliko dana otkrila je da ćemo uskoro slušati njen album. “Dragi moji, sa zadovoljstvom želim da vas obavestim da uskoro izlazi moj album prvenac! Prva pesma izlazi premijerno 11.03. u nedelju u 12h! Nadam se da će vam se svideti na čemu sam radila sve ovo vreme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << jer vi zaslužujete samo najbolje od mene,” napisala je ona na Facebooku. U nastavku poslušajte pesmu Nisam kao druge, a u komentarima nam recite ima li Katarina hit.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

PREMIJERA: Ovo je NOVI HIT Kaće Grujič! POSLUŠAJTE!

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2018, 02:20

Katarina Grujić završila je snimanje albuma prvenca, a danas je predstavila singl Nisam kao druge, za koji je snimila i video spot. Pevačica, koja iza sebe već ima hitove Paranoičan, Drugovi i Jedno đubre obično, pre nekoliko dana otkrila je da ćemo uskoro slušati njen album. “Dragi...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.