Katarina Grujić: Veza s Nemanjom je ozbiljna, ali o braku još ne razmišljam

Izvor: Svet, 04.Jul.2015, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Katarina Grujić: Veza s Nemanjom je ozbiljna, ali o braku još ne razmišljam

Katarina Grujić je nedanvno na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj su njen dečko Nemanja Buha i ona sa istetoviranim krunama na leđima. Da li oni to žele uskoro da stave i krune na glavu crkvi?
“Iskreno, nisam razmišljala o tome i ne volim da pričam o tome. Želim da se sve u mom životu desi spontano. Mislim da je tako najbolje, ali da smo u ozbiljnoj vezi – jesmo. Što se tiče udaje, još smo mladi i mora da prođe još vremena. Već dva meseca živimo zajedno i super funkcionišemo”, kaže Katarina.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Katarina Grujić: Veza s Nemanjom je ozbiljna, ali o braku još ne razmišljam

Izvor: Scandal.rs, 04.Jul.2015

Katarina Grujić je nedanvno na društvenim mrežama objavila fotografiju na kojoj su njen dečko Nemanja Buha i ona sa istetoviranim krunama na leđima. Da li oni to žele uskoro da stave i krune na glavu crkvi?..“Iskreno, nisam razmišljala o tome i ne volim da pričam o tome. Želim da se sve u...

Nastavak na Scandal.rs...

Katarina Grujić: Volim Nemanju, ali o svadbi još uvek ne razmišljam

Izvor: Tracara.com, 05.Jul.2015, 09:38

Pevačica Katarija Grujić se nedavno na svom Instagram profilu na prethodnim pohvalila fotografijama na kojima su ona i njen dečko Nemanja Buha sa istetoviranim krunama na leđima, što je mnoge navelo da pomisle da su njih dvoje spremni da kruništu svoju ljubav. Međutim, prema njenim rečima, ona...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.