Karte u prodaji za koncert grupe IRISH STEW u Nišu! (FOTO) (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 20.Mar.2017, 13:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karte u prodaji za koncert grupe IRISH STEW u Nišu! (FOTO) (VIDEO)

Jedan od najboljih domaćih bendova koji se bave irskim zvukom, beogradski Irish Stew of Sindidun, nakon dve godine ponovo dolazi u Niš, gde će održati koncert u Klubu Feedback, u petak 7.aprila od 22h!

Nišlije će imati priliku da čuju uživo "The Best Of" repertoar iz dosadašnje karijere benda, jer će biti svirane autorske pesme sa sva 3 prethodna albuma, uz nezaobilazne obrade irskih tradicionalnih pesama i benda The Pogues. Takođe, beogradski "irci" će premijerno predstaviti >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i neke od pesama sa novog albuma čiji se izlazak očekuje vrlo uskoro!

Foto: Promo

Ulaznice u pretprodaji po ceni od 400 dinara mogu se kupiti od ponedeljka, 20.marta u muzičkim radnjama CD Sound (na samom kraju novog podzemnog prolaza) i Energy music shop (TPC Kalča - prizemlje).

Na dan koncerta cena karte iznosiće 500 dinara!



(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Regulator, Irvas i Degeneza nastupaju u Zemunu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Mar.2017, 08:16

U petak, 7. aprila, u zemunskom klubu Fest, zajednički koncert održaće bendovi Regulator, Irvas i Degeneza...Originalno iz Vrnjačke Banje, petorka iz benda Regulator trenutno deluje iz Beograda, a u dosadašnjoj karijeri imaju jedan album “Izvori zemlje” objavljen 2015. godine za Nocturne media...Irvas...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.