Karolin Marfi: Šest pravila za zdraviji život vladarke modnih pisti

Izvor: Svet, 08.Feb.2017, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karolin Marfi: Šest pravila za zdraviji život vladarke modnih pisti

Supermodel devedesetih godina primer je kako se i nakon četrdesete godine može izgledati besprekorno. Da bi zadržala ovakav izgled Karolin se pridržava strogih životnih pravila koje je podelila sa čitaocima Voga.
Na greškama se uči: Tajne dobrog izgleda Sofije Vergare
Opuštanje pred spavanje
Zbog prirode posla američka manekenka puno putuje, ali gde god da se nalazi ima način kako da se opusti pred spavanje. Nikada ne koristim telefon pred spavanje, već >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << čitam. Tako mi se spušta adrenalin, poručuje ona. Topla kupka je nezaobilazan deo rituala opuštanja pred san, ali takođe preporučuje mirišljave sveće koje deluju umurujuće.

Фотографија корисника Carolyn Murphy (@carolynmurphy) дана 31. Дец 2016. у 2:55 PST

Ukoliko želite da smršate, nipošto nemojte ručati u ovo vreme
Čepići za uši protiv buke
Sigurno se i vama dogodilo da vas u uspavljivanju ometa buka koju, ma koliko se trudili, nikako ne možete da ignorišete. Manekenka voli da spava u potpunoj tišini zato uvek uma čepiće za uši protiv buke, koji joj san čite kvalitnijim, a samim tim i dane produktivnijim.

Фотографија корисника Carolyn Murphy (@carolynmurphy) дана 29. Дец 2016. у 3:55 PST

Prirodno i jeftino: 3 leka za smirivanje upale grla po preporuci naših baka
Sezonska hrana
Poznata manekenka voli da se na njenom meniju nađe čorba od telećih kostiju, i tvrdi da je to trik kom pribegava da bi ostala zdrava tokom zimskim meseci. –Ona obiluje hranjivim materijama i mastima, a u nju uvek dodajem povrće, tvrdi ona. Ako ima neodoljivu  za slatkišima, trudi se da odoli pa pojede jabuku ili neko drugo voće koje joj je pri ruci.

Фотографија корисника Carolyn Murphy (@carolynmurphy) дана 1. Јун 2016. у 9:11 PDT

Da li treba uzimati suplemente vitamina D?
Suplementi
Karolin energiju nadoknađuje suplementima vitamina, jer tvrdi da na taj način održava dobro zdravlje tokom čitave godine.

Фотографија корисника Carolyn Murphy (@carolynmurphy) дана 5. Јун 2016. у 7:40 PDT

Resetovanje misli
Kroz višegodišnju meditaciju manekenka je pronašla način da se oslobodi svih negativnih misli koje je opsedaju tokom dana. -Najzdravija stvar koju možete da uradite za sebe u jednom danu, je da neko vreme sedite zagledani u jednu tačku. Odgovarajuća muzika će vam pomoći da se opustite. To je ritual koji se nalazi na kraju svakog mog dana, rekla je Karolin.

Фотографија корисника Carolyn Murphy (@carolynmurphy) дана 13. Апр 2016. у 4:03 PDT

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Karolin Marfi: Šest pravila za zdraviji život vladarke modnih pisti

Izvor: Scandal.rs, 08.Feb.2017

Na greškama se uči: Tajne dobrog izgleda Sofije Vergare..Opuštanje pred spavanje..Zbog prirode posla američka manekenka puno putuje, ali gde god da se nalazi ima način kako da se opusti pred spavanje. Nikada ne koristim telefon pred spavanje, već čitam. Tako mi se spušta adrenalin, poručuje...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.