Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2020, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleušin BIVŠI MUŽ se prepolovio! Evo kako danas izgleda Bojan Karić!

Bojan Karić, sin Sretena Karića, godinama se ne pojavljuje u medijima, a danas živi život kakav bi svako poželeo. Bojan je bo prisutan u medijima najviše tokom braka sa pevačicom Jelenom Karleušom, koji je trajao svega tri meseca, a koji je okončan 2004. godine, a tri godine kasnije oženio sadašnjom suprugom Mašom, sa kojom danas The post Karleušin BIVŠI MUŽ se prepolovio! Evo kako danas izgleda Bojan Karić! appeared first on Scandal portal.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Na “Farmi” imala s*ks sa Filipom Đukićem, a danas živi na drugom kontinentu i muškarci LUDE ZA NJOM!

Izvor: Scandal.rs, 24.Jan.2020, 01:42

Srpska pevačica Dušica Grabović 2016. godine učestvovala je u sedmoj sezoni rijaliti šoua “Farma”. Njeno učešče obeležila je intimna akcija ispod pokrivača sa Filip Đukićem nekoliko dana po dolasku na imanje u Lisoviću. Ova atraktvina pevačica,a bivša policajka, bila je u žiži javnosti...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.