Karleuša urgentno reagovala na reči Kije Kockar u programu UŽIVO: Bila je bez šminke, u crnoj haljini...

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2023, 18:33

Karleuša urgentno reagovala na reči Kije Kockar u programu UŽIVO: "Bila je bez šminke, u crnoj haljini..."

Istina o odnosu Kockareve i pevačice.

Kristina Kija Kockar uspešno vodi svoju voditeljsku karijeru na Informer TV, a u okviru emisije na pomenutoj televiziji dotakla se karijere Jelene Karleuše.

Pobednica prve sezone "Zadruge" pozabavila se činjenicom da je JK popularna jednako bez obzira na to što nije 11 godina imala album.

Poznato je da su Kockareva i Karleuša prošle put od ljubavi do mržnje, a Kija je sada istakla kvalitete popularne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pevačice:

- Jelena je svetski priznata. Videla sam je u običnoj crnoj haljini, bez šminke, to je boginja - pričala je Kristina, pa dodala:

- Skandal je majstor, zna šta da kaže u određenom trenutku, zna koga da podrži. Njene pesme koliko god su stare, vanvremenske su - zaključila je Kija.

Afirmišuće reči voditeljke došle su do Jelene, a ona ih je podelila na svom Instagram profilu u znak zahvalnosti.

Podsećanja radi, pobednica prve sezone “Zadruge” i Jelena Karleuša bile su u oštrom sukobu nekada, a onda je neprijateljstvo postalo prijateljstvo. Pevačica je podržala Kiju kada je plasirala svoj brend na tržište.

Kristina je svojevremeno poslala Karleuši specijalni poklon koji ju je oduševio. U pitanju je pink bikini sa tračicama i cirkonima, iz Kijinog brenda, koji je specijalno urađen za pevačicu.

– Jelena Karleuša mi je pružila podršku pre nego sto sam i izbacila brend. Konsultovala sam se sa njom oko toga šta bi ona nosila i napravila nešto što predstavlja moj brend i nešto sto ima JK momenat. I naravno da joj se svidelo – istakla je tada Kockareva, pa dodala:

– Nas dve smo rešile davno te glupe nesuglasice, čule smo se tokom ovih godina, samo nisam oglašavala na sva zvona.

Kija je bila gošća i u porodičnom domu Jelene Karleuše.

– Jelena me je srdačno primila u svoju kuću, pričale smo o svemu, navukla me je na neki neverovatan sir, a svakako sa njom je i poučno i zabavno. Njena potvrda je bitna jer Jelena Karleuša ne nosi bilo šta i to samo potvrđuje kvalitet brenda. Dosta ljudi mi se javilo za taj model, ali prvo ga nosi Jelena – ispričala je svojevremeno Kockareva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.