Izvor: Tracara.com, 07.Jan.2022, 22:27

Karleuša navodno u podlivima, Tošić demantuje udarac

Jelena Karleuša je supruga Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a njemu je izrečena zabrana prilaska 48 sati. Prema saznanjima iz policije, pevačica Jelena Karleuša je navodno u podlivima nakon što ju je suprug Duško Tošić navodno udario nekoliko puta, piše Informer. Na božićnom ručku u domu Tošića bila je i pevačicina i Duškova familija i oni su navodno svedoci događaja. Informeciju da je Jelena završila u podlivima su navodno potvrdili i svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << prisutni. Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji. “Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo,” navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati. Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdi za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi. “Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše,” rekao je Perović kratko za Kurir. The post Karleuša navodno u podlivima, Tošić demantuje udarac appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VATRENI BOŽIĆ KARLEUŠE I TOŠIĆA Počelo je na groblju, nastavljeno u policiji, a kraj - ZA NEVERICU!

Izvor: Blic, 08.Jan.2022, 08:16

Božićni ručak u domu porodice Karleuša - Tošić je počeo supom, a završio se dolaskom policijske patrole. Ipak, daleko od toga da je ovo kraj najeksplozivnijeg braka na srpskoj estradi: Jelena Karleuša i Duško Tošić su prošli toliko bračnih kriza, da je čudo da se još na okupu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.