Karleuša naterala pevača da ćuti - Ne smem da pričam, potpisao sam ugovor! Bilo je sjajno s njom...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2023, 09:45

Karleuša naterala pevača da ćuti - Ne smem da pričam, potpisao sam ugovor! Bilo je sjajno s njom...

Novi detalji tajnih aktivnosti!

Poznati reper Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja, u okviru jednog podkasta progovorio je o svojoj saradnji sa koleginicom Jelenom Karleušom.

JK i Gazda Paja 2019. godine predstavili su zajednički muzički projekat u okviru najvećeg muzičkog događaja u regionu, Music Awards Ceremony. Jelena se pre predstavljanja pesme "Lajk" suočavala sa poledicama, navodne, afere sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Bošković je istakao da je zadovoljan saradnjom sa Karleušom, ali i da je kolaboracija nastavljena na njenom novom albumu.

- Bilo je sjajno. Brzo se sve izdešavalo, a veoma se nešto odužilo, jer ona je imala težu situaciju tada. Produžila se ta saradnja. Ne smem da ti otkrivam više, jer sam potpisao 'onaj đavo'. Ona ima novi album - istakao je Gazda Paja, koji nije smeo da otkriva koja je njegova uloga na Jeleninom novom albumu, jer je potpisao ugovor.

Podsetimo, Jelena Karleuša poslednji studijski album „"Diva" objavila je 2012. godine, a nekoliko godina kasnije već je počela sa najavom novog, koji međutim, još uvek nije ugledao svetlost dana i pored brojih tvrdnji da "stiže". Prema Jeleninim rečima, album stiže svakog leta, na leto, ubrzo, posle leta, itd. Jelena je u toliko navrata zvanično najavila da uskoro izlazi novi album, da se tome više ni ne zna broj. Kako su pisali mediji, njen studijski album trebalo bi da nosi naziv "Alfa", a pojedine pesme navodno potpisuje sin naše preminule autorke Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, što je jednom i sama potvrdila na Instagramu objavivši spisak novih pesama, dok se u pozadini nazire autor. Pesme za novi album navodno je pisala i reperka Ivana Rašić, poznatija kao Sajsi MC.

Pevačica je čak i napustila muzičko takmičenje "Zvezde Granda" pod izgovorom da mora da se fokusira na na novi album, međutim, obožavatelji taj trenutak još nisu dočekali.

- Malo sam se povukla pred novi album. Što se tiče mojih koncerata, to neka ostane mala tajna za medije i publiku. Očekujte mnoga iznenađenja ovoga leta - istakla je Jelena Karleuša u svojoj poslednjoj izjavi za medije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.