Karleuša: Od mene ne očekujte mir Božji i Hristos se rodi

Izvor: Vesti-online.com, 08.Jan.2019, 17:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karleuša: Od mene ne očekujte "mir Božji i Hristos se rodi"

Pop diva Jelena Karleuša posle informacija da je njen brak u krizi zbog navodnih poruka koje je njen suprug Duško Tošić pronašao u njenom telefonu, poslala je preko svog Instagram profila poruku javnosti.

- Mediji i ljudi koji su me sinhronizovano, dogovoreno i osmišljeno napali na Božić (?!?!), s namerom da naude meni, mojoj deci i porodici, od mene neka ne očekuju "mir božiji i Hristos se rodi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << . Mislim da sam bila jasna - oštra je bila Karleuša u poruci koju je poslala putem društvenih mreža.

Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere... sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji put Srećan Božić svima koji slave

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) дана 7. Јан 2019. у 1:16 PST

Jelena se odmah oglasila i otkrila da je sa njenim brakom sve u redu, a za njom se oglasio i Duško Tošić i potvrdio njene navode!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Karleušina snežna bajka: Grudvanjem protiv priča o bračnoj krizi

Izvor: Prva.rs, 09.Jan.2019, 11:53

Pevačica Jelena Karleuša koristi nežne dane u Beogradu za igru sa svojim ćerkama Atinom i Nikom.. Dame su napravile seriju fotografija na snegu.. Jelena je obučena u sjajni skafander pokazala koliko uživa u snegu i grudvanju.. Fotografije možete da pogledate OVDE.. Inače prethodnih dana u...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.