Kapak joj je ceo KRVAV Evo kako izgleda Teodora nakon što joj je Miljana UNAKAZILA LICE - produkcija hitno ukazuje LEKARSKU POMOĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2024, 12:33

"Kapak joj je ceo KRVAV" Evo kako izgleda Teodora nakon što joj je Miljana UNAKAZILA LICE - produkcija hitno ukazuje LEKARSKU POMOĆ

Rijaliti učesnici zabrinuti za posledice na njenom licu.

Miljana Kulić poznata je po tome što u rijalitiju ulazi u žestoke i verbalne i fizičke sukobe. Zbog nekih obračuna je završila i na sudu sa rijaliti učesnicima.

Noćas je ušla u sukob sa Milicom Veličković, a potom je na društvenim mrežama isplivao snimak na kom se vidi da se Teodora Delić žali da je zadobila povrede, a spekuliše se u komentarima da ju je Miljana udarila. Još uvek se nije pojavio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimak na kom se vidi njihov obračun. Nenad Macanović Bebica se zabrinuo da Teodori ne ostanu ožiljci na licu.

- Da vidim? Hoćeš da ti donesem kremu, malo da namažeš? - pitao je Bebica.

- Neću ništa dok ne odem kod lekara - rekla je Teodora.

- J**aću im mamu, samo da izađem odavde - rekao je Bebica.

- Nemoj da me pipaš, boli me - rekla je Teodora.

- Oteklo joj je ovde - rekao je Bebica i pokazivao je na Teodorino oko.

- Normano da je oteklo, kad je nežna koža i tanka - rekao je Đedović.

- Samo da joj ne ostane ožiljak - zabrinuo se Bebica.

- To sa strane ne znam - odgovorio je Đedović.

- Kakva budaletina - iznervirao se Bebica.

Na još jednom snimku koji kruži na društvenim mrežama se vidi kako zadrugari komentarišu kakve povrede je Teodora zadobila.

- Ovo stvarno nije normalno. Đedoviću idi tamo, kapak joj je ceo krvav - rekao je zadrugar.

Komentari ispod videa se samo nižu, a svi osuđuju nasilno ponašanje:

- Pijana, celu noć pije alkohol i lekove; Dok Milja ne ubije nekog, neće se smiriti; Dokle više agresivna pijanica?; Osakatiće nekog - samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod snimka.

Poznato je da je nasilno ponašanje strogo zabranjeno u Beloj kući. Veliki šef oštro kažnjava svaki fizički kontakt, te nema sumnje da će tako biti i ovoga puta. Ukoliko Teodori bude neophodna medicinska pomoć, ona će biti izvedena sa imanja i biće joj ukazana nega.

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.