Izvor: Scandal.rs, 04.Jun.2016, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kameron Dijaz protivnik estetske hirurgije

Pre izvesnog vremena, objavila je svoju drugu knjigu pod nazivom The Longevity Book (Knjiga dugovečnosti) koja se odmah našla 2. na listi najprodavanijih knjiga Njujork Tajmsa.

Iako se mnogi pitaju šta je sa glumičinim licem, jer kao da je naglo ostarila, ona prkosno odgovara ”Radije ću da gledam kako me menja starost, nego da gledam kako me menja botoks.“

Pročitajte i… Pevačica priznala da je bila opsednuta botoksom i da je lagala za godine

>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << />Iako se svetske zvezde trude da izledaju što bolje, pa ne odolevaju čarima estetske hirurgije, ova dama odabrala je da prirodno stari. Promovišući svoju najnoviju knjigu koja upravo govori o tome kako treba živeti, dostojanstveno stariti, kako biti jaka i mudra žena, pojavila se bez trunke šminke.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Kameron Dijaz protivnik estetske hirurgije

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.