Kamera OVO NIJE USNIMILA - Đedović razvezao jezik o UGOVORIMA, zbog ovoga najavio haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Feb.2024, 00:53

Kamera OVO NIJE USNIMILA - Đedović razvezao jezik o UGOVORIMA, zbog ovoga najavio haos

Sve je obelodanio.

Učesnik "Elite", Marko Đedović prišao je u dvorištu Anđelu Rankoviću i Aniti Stanojlović.

On im je ovom prilikom otkrio da ga je Ivan Marinković napao zbog priče oko frizerskog salona.

Naime, Anita se jutros žestoko posvađala u salonu i pretila, jer neće uraditi nokte, a Marko je sad otkrio kako je saznao da devojka koja je zadužena za to nije želela da joj uradi, jer je drugarica Jelene Marinković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Rekao sam Ivanu da ne može tako da razgovara. Da li ja treba da pričam šta sam sve čuo za njega? Do sad je bilo ko ima u ugovoru da ga obezbeđenje pročita, pa onda on uđe. Ja ne znam kakve ugovore oni imaju - govorio je Đedović.

- Laže, tako je pričao i prošle sezone da ima da ide prvi na šišanje. On je meni rekao u pušionici da sam 15 dana ovde - rekla je Miljana.

- Ti kad si nailazila ovde što radi nokte je rekla: "Neću ovu seljančuru da radim, uvedite Jelenu", a to je Jelenina drugarica. Eto im, pošto čačkaju mečku. Ja samo gledam i zato sam seo sa strane. Ja ću da napravim šou, sad ide sve namerno, pa čak i kako ne mislim. Ima sve u korist da pričam, pa neka vide moj karavan. Ja ću u glavi sve da prekucam, a juče sam im to najavio - otkrio je Đedović.

- Klošari bre sve - poručio je Ranković (video možete pogledati OVDE).

Poznato je da kamere ne snimaju salon kad tamo nema nikog, nego tek nakon što uđu takmičari, ali izgleda da je neko dobro čuo šta se komentariše, pa je Marku preneo.

Pored toga Đedović je najavio da će namerno da pravi haos, što su mnogi shvatili kao da će srčano braniti anđela i Anitu, da bi kontrirao većem delu takmičara koji su protiv njih, a mnoge zanima kako će na to reagovati njegova prijateljica Jovana Tomić Matora.

Srbija Danas/Instagram/samoposmatramo1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.