Kako jede, govori, sedi… Njegove navike otkrivaju kakav je u krevetu!

Izvor: Svet, 12.Mar.2016, 23:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako jede, govori, sedi… Njegove navike otkrivaju kakav je u krevetu!

Kao generalno pravilo, što je muškarac otvoreniji i društveno orijentisan, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi.
Foto: Gulliver/Thinkstock



Većina žena će se saglasiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u krevet njegov poljubac, kaže Trejsi Koks, seksualna terapeutkinja. Muškarac koji se ljubi “prenežno”, proizvodi mnogo pljuvačke, a njegov stil može da se opiše kao predvidiv i pomalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dosadan, pa verovatno nije previše kreativan niti strastven u krevetu.
Brzinski poljupci i stil “centrifuge” u kojoj se stalno izmenjuje jedan te isti pokret odaje egoističnog ljubavnika koji će u seksu da misli prvenstveno na svoje zadovoljstvo, dok muškarac koji menja različite vrste poljubaca i odgovara na inicijativu žene otkriva senzibilnog ljubavnika.
Pročitajte i… 8 činjenica koje otkrivaju da imate odličan seksualni život
“Muškarac koji dlanovima obuhvati vaše lice, a tokom poljupca mu se otme koji uzdah dobar je znak da vas u krevetu očekuje puno uzbuđenja”, kaže Koks. Ona dodaje da je poljubac ultimativni znak provere muškarca kao ljubavnika, a ako on ne valja, do seksa ni ne treba da dođe.
Otkrivamo vam šest njegovih navika po kojima i pre nego što završite u krevetu s njim možete da prepoznate da li je on dobar ljubavnik ili ne.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kako jede, govori, sedi… Njegove navike otkrivaju kakav je u krevetu!

Izvor: Scandal.rs, 12.Mar.2016

Većina žena će se saglasiti da je najbolji uvid u ljubavničke sposobnosti muškarca pre odlaska u krevet njegov poljubac, kaže Trejsi Koks, seksualna terapeutkinja. Muškarac koji se ljubi “prenežno”, proizvodi mnogo pljuvačke, a njegov stil može da se opiše kao predvidiv i pomalo dosadan,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.