Kako je zet, a IMA ODNOSE SA NJOM? Taki ispalio RAFAL po Siti nakon saznanja da ga je TUŽILA - bukti rat

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 22:18

''Kako je zet, a IMA ODNOSE SA NJOM?'' Taki ispalio RAFAL po Siti nakon saznanja da ga je TUŽILA - bukti rat

Do skoro ni on sam nije znao da će zbog ove svađe završiti na sudu.

Sita Ahmić, sestra poznate učesnice ''Elite'' Aneli Ahmić je, kako se saznaje, odlučila da tuži Radomira Marinkovića Takija, oca Maje Marinković.

Razlog iza Sitine odluke su, naravno, sve stvari koje je Radomir nedavno izneo na račun nje i njene sestre, te je po njoj jedino rešenje bilo da tačku na ovaj medijski rat stave na sudu.

Kada je Marinkoviću ovo dato >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do znanja on je burno reagovao, opalivši rafal po Siti.

- Ko je to?! Ne obraćam pažnju na nebitne ljude, za šta da me tuži?! Zato što je njen, šta joj dođe, zet, ljubavnik?! Kako je zet, a ima odnose sa njom, je l' kačio neke p*rno snimke sa njom?! Mi vidimo šta nam se nudi, a te budale u životu nikada nisam sreo, niti znam ko su. On kači da su meni zapalili kola, ona se jaše tamo, čije dete, gde je dete?! Samo komentarišem ono što sam video. To je izneo njen dečko, švaler, ljubavnik šta li joj je već, slobodno ona mene može da tuži - rekao je Taki potrešeno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.