Kako je ona NAPUNILA toliko Arena, ovo ništa ne valja Isplivao Prijin video kako peva, javnost OSTALA ŠOKIRANA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2023, 18:36

"Kako je ona NAPUNILA toliko Arena, ovo ništa ne valja" Isplivao Prijin video kako peva, javnost OSTALA ŠOKIRANA

Pevačica se našla na meti kritika korisnika Instagrama koji su komentarisali snimak sa nekog koncerta.

Od kako se pojavila u takmičenju "Zvezde Granda", pevačica Aleksandra Prijović nije ostala neprimećena, a za to je zaslužan pre svega njeg glas koji oduševljava mnoge.

Jedan od dokaza da je vrhunska pevačica govori činjenica da je Prija ove godine održala tri koncerta u Areni u Beogradu i pet koncerata u Areni u Zagrebu. Aleksandra je zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svojom publikom otpevala njene mnogobrojne hitove, a mnoge kolege su je podržale i gostovale na istom.

Sada je na društvenoj mreži Instagram isplivao snimak kako Aleksandra peva i na kom se čuje kako zvuči bez instrumentala.

A post shared by marijo marsic (@marsicmarijo)

Dok su komentari ispod snimka uglavnom bili pozitivni našli su se i neki negativni komenatri korisnika Instagrama koji očito nisu fanovi Prijine muzike pa su oslučili da to i napišu.

- Meni nije jasno ko bre ovo sluša, Ko je ova, Ja stvarno ne mogu da razumem kako je rasprodala pet koncerata u Zagrebu, Devojka je čisto zlo, Zavija ko koza, Bljak, Moram reci ovo sto se cuje nista ne valja... - glasili su kometari.

Mišljena su podeljena, ali definitivno se uspeh Aleksandre Prijović ne može osporavati, a dokaz tome su brojni hitovi, konceri, rad, trud i vreme koje je pevačica uložila u svoju karejeru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.