Kako da vizuelno podignete kožu lica i u trenu smanjite godine!

Izvor: Svet plus, 24.Apr.2023, 10:39

Kako da vizuelno podignete kožu lica i u trenu smanjite godine!

Pogledajte trik profesionalnih šminkera za žene preko pedeset godina, kako da vizuelno podignete kožu lica i u trenu smanjite godine!

Ukoliko se suočavate sa realnošću starenja i niste 100 posto oduševljeni što je opuštenija koža deo "dogovora", sigurno se pitate da li i šta zapravo možete da uradite da biste minimizirali efekat. Pored frizura koje nam vizuelno mogu pomoći da izgledamo mlađe, postoje i trikovi u šminkanju koji licu daju jedno novu svežinu.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />Činjenica je da su jedino trajnije rešenje pravilna i nega i istrajnost korišćenja odgovarajućih beauty proizvoda kao i brojne kozmetičke procedure, ali za sve ovo potrebno je vreme da bi se rezultati videli.

No, ukoliko vam je potrebno brzo, lako i pristupačno rešenje kako bi vaša koža izgledala bolje nego ikad, šminkeri koji imaju iskustva sa zrelom kožom su apsolutni geniji u ovoj oblasti. Jednostavan trik sa konturisanjem od samo dva koraka daće vam fantastične rezultate nevezano da li imate 50, 60 ili više godina i vizuelno će vam podići lice, piše elle.rs.

Korak 1 - Koristite kremu za samopotamnjivanje umesto proizvoda za konturisanje

Kreme za samopotamnjivanje neće samo dati sjaj celom telu, već su šminkeri otkrili i njihov neiskorišćeni potencijal kao način najmanjeg održavanja za postizanje savršene konture.

Ukoliko ste zastrašeni setovima za konturnu šminku (sve te različite nijanse) i ne ulazi vam u glavu kako zapravo to treba raditi, niti imate dovoljno vremena za konturisanje svakog dana, pogotovo ako ste u žurbi, sjajne ili obične kapi za samopotamnjivanje definitivno će biti vaš "kec u rukavu".

Formula se može primeniti svakih nekoliko dana i u suštini ćete se probuditi kao da ste spremni za fotografisanje. Trik je u odabiru odlične formule i poznavanju nekoliko dobrih saveta za primenu.

- Nanesite sredstvo za samotamnjenje duž linije vilice celom linijom i blago ispod, na početak vrata

- Dodajte kremu ili kapi za samopotamnjivanje i malo iznad linije po kojoj inače nanosite puder

- Nanesite kapi ili kremu mekom četkom na mesta koja dodatno želite da osenčite, poput čela ili nosa

- Ovako nešto možete raditi dva puta nedeljno, jer se na ovaj način konture manje ispiraju, a probudićete se sa svežijim licem, vizuelno podignutim.

Još jedna dobra strana trika je i to što nema transfera na odeću kao kod šminke.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.