Kako da uštedite na beauty proizvodima

Izvor: Poznati.info, 11.Maj.2014, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da uštedite na beauty proizvodima

Mnogo je važno da znate koji su najbolji beauty proizvodi uz koje možete da izgledate lepo. Postoje proizvodi za lepotu koji se uvek moraju naći na vašem popisu svih onih proizvoda s kojima ćete da postignete sve ono o čemu ste sanjali.

Nije tačno kako za lepotu treba izdvajati više para nego šta ste planirali. Postoje bazični i osnovni proizvodi uz koje možete da poštedite svoj budžet. Kako možete da uštedite, a opet imate sve potrebne proizvode koji su važni za >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << negu vašeg tela?

To uopšte nije problem jer ponekad ne morate da koristite sve one proizvode koje možete da vidite na reklamama. Najbolji beuaty proizvodi su oni zbog kojih ne morate štediti. Tako ne smete da zaboravite na hidrantne kreme za dan. Da li je vama ako imate masnu kožu potrebna hidratacija po danu?

Ako imate masnu kožu to znači da imate prirodne hidratacije koliko vam treba pa vam ova krema uopšte ne treba. Iako je hidrantna krema potrebna da vas zaštiti od okoline u kojoj postoje razne čestice, dovoljno je da imate kremu sa zaštitnim faktorom koja u sebi ima i faktor hidratacije.

Da li vam treba tonik za lice ako imate suhu kožu? Ako imate normalnu kožu onda vam tonik i nije potreban, a dovoljno je samo da se umijete ujutro i navečer. Za sve one koji ipak ne mogu bez tonika, postoje proizvodi koji se prodaju po pristupačnim cenama, pa tako možete da sačuvate koji dinar.

Možete da uštedite i na maskama koje ne morate da koristite često. Od svih maski koje postoje važno je da imate onu koja u sebi ima belu glinu sa neutralnom ph vrednošću koja je pogodna i za najosjetljiviju kožu.

Važno je da imate kremu za sunčanje bez obzira na vreme jer ona štiti od raka kože i starenja. Uopšte nije istina da to mora da bude najskuplja krema, važno je da pronađete kremu sa odgovarajućim faktorom. Osećajte se super u svom telu i izgledajte odlično.

Autor: Sanja, Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.