Kako da otkrijete da li je partneru stalo do vas?

Izvor: Svet plus, 13.Okt.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da otkrijete da li je partneru stalo do vas?

Verovatno često postavljate sami sebi pitanje da li mu je uopšte stalo do vas i da li mu se sviđate. Mi ćemo vam otkriti neke od načina kako da saznate da li je on zagrejan za vas.

Što se tiče muškaraca, oni nerado izražavaju svoje emocije, niti imaju naviku da satima razmišljaju o tome kako se osećaju. Postoje načini kojima pokazuju da im je stalo do vas. Ukoliko vam često šalje besmislene poruke, znajte da je jako zagrejan. Neka od pitanaja koja postavljaju muškarci >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koji su zaljubljeni su: Koji parfem da kupim, šta bih mogao da obučem. Oni od vas očekuju da iznesete svoje mišljenje i da budete iskreni u odgovorima. Ako čujete da ga prijatelji osuđuju kako više nije dobro društvo za noćne izlaske i da je postao dosadan, onda je to sigurni znak da je on do ušiju zaljubljen u vas.

Ovu su samo neki od načina kako možete da otkrijete da li mu je stalo do vas i vašeg mišljenja. Ukoliko radi nešto od navedenog, budite sigurni da će uvek biti uz vas i da vas voli, iako to ne izgovara i ne pokazuje.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.