Kako da napravite hranljivo ulje za sunčanje

Izvor: Svet, 14.Jul.2016, 18:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da napravite hranljivo ulje za sunčanje

Ovo “uradite same” ulje za sunčanje zapravo je smesa koja se dobija potapanjem lekovitih biljaka u ulje. S obzirom na to da je njegov zaštitni faktor oko pet, preporučuje se da ga koristite kada je koža već potamnela, odnosno kada je sunce slabije.
Foto: Guliver/Thinkstock Koža namazana ovim uljem, koje se pravi od zelenih oraha, šargarepe i maslinovog ulja, biće mekana, nahranjena i zaštićena.
Pročitajte još i… Bez silikona: Tri jednostavna trika za puniji izgled usana

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Za ten u boji tečnog zlata: Posle sunčanja namažite se ovim uljem

Izvor: Press, 15.Jul.2016, 14:48

Napravite same, sto posto prirodno domaće ulje za sunčanje. . foto: stil.kurir.rs. Sto posto prirodno ulje za sunčanje dobija se kada u domaće ulje potopite biljke i ostavite da odstoje kako bi pustile svoja esencijalna...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.