Kako će Kačavenda PREŽIVETI ovo? NEOČEKIVAN OBRT, Ana Ćurčić u zagrljaju kuminog bivšeg MUŽA

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 14:11

Kako će Kačavenda PREŽIVETI ovo? NEOČEKIVAN OBRT, Ana Ćurčić u zagrljaju kuminog bivšeg MUŽA

"Bila je to ljubav na prvi pogled."

Aktuelna učesnica rijalitije "Elita", Milena Kačavenda mnogo puta je govorila o svom bivšem suprugu, te o tome koliko je za nju razvod bio bolan. Naime, ona je bila u braku sa Srđanom Kačavendom, žestokim momkom sa beogradskog asfalta kojeg su dovodili u vezu sa voždovačkim klanom.

Kačavenda je više puta navela da je za ovaj brak vežu lepe uspomene, te da je pored svog supruga živela kao kraljica.

- Supruga sam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << upoznala devedestih godina. Bila je to ljubav na prvi pogled. On je jedan od žestokih momaka usko povezivan sa voždovačkim klanom, s tim što ja na tu temu imam da kažem samo da to neko prezime iz mladosti pratiće ga i dan danas kao što prati i mene, nakon kraha 27-godišnjeg braka. Imali smo jedan sjajan brak i divan odnos sa puno ljubavi, oformili svoju porodicu i došlo je do kraha braka, razišli smo se kao prijatelji, izrodili dvoje divne dece i u principu do kraha braka je došlo zbog, ja mislim, toga što sam ja nekako se prezasitila tog života, a ti ljudi se ne odriču lako svog načina života, da ne kažem da sam ga prevazišla - ispričala je Milena.

Podsetimo se, Milena Kačavenda je ušla u rijaliti s ciljem da raskrinka bivšu najbolju drugaricu i kumu, Anu Ćurčić, učesnicu "Zadruge 6".

Međutim, izgleda da se desilo nešto što Milena sigurno nije mogla da očekuje. Sudeći po objavama na Instagramu Kačavendin bivši suprug, za kojeg je navela da joj je i dalje prijatelj, ipak svoju podršku daje bivšoj Zadrugarki Ani.

Ćurčićeva je na svoj stori objavila fotografiju uz emotivan opis.

- Srki brat - glasio je tekst sa Aninog storija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.