Kakav posao? Muškarac prima platu za seks sa prostitutkama!

Izvor: Svet, 13.Mar.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav posao? Muškarac prima platu za seks sa prostitutkama!

Njegov posao za neke zvuči kao idealan, dok bi drugi rekli da je nemoralan. On je privatni detektiv koji obilazi salone za masažu i razotkriva mrežu prostitucije.
Džon ima 60 godina i razveden je, a njegov posao je – seks s prostitutkama.
Ipak, većinom se radi samo o oralnom seksu, a ne o kompletnoj usluzi“, priznaje taj privatni detektiv koji je jedan od nekolicine Australijanaca kojeg nazivaju “tragač za bordelima”.
Njihov posao je da zakažu masažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << u sumnjivim salonima i tako razotkriju da li se bave prostitucijom, a njegov je posao nužan jer policija nema ovlašćenja za ulazak na nečiji privatni posed bez valjanog naloga. S druge strane, sud najčešće izdaje naloge nakon čvrstih dokaza o kriminalnim radnjama, piše The Independent.
Džon zato mora da pristane na seks ako mu se ponudi kako bi prikupio “dokaze”, a zatim vrlo detaljno ispuniti izveštaj o mestu, vremenu, ljudima, kao i detaljima same “radnje”.
Taj se dokument naknadno koristi na sudu i nije nešto što možete izmuljati u nekoliko minuta”, kaže Džon i dodaje da su brojni muškarci sigurno ljubomorni na njegov posao.
Ovim poslom se počeo baviti nakon što je otišao u penziju, a naglašava kako posla ima izuzetno mnogo jer se retko koji salon za masaže ne bavi takvim “uslugama”.
Zapošljavamo samce, ljude koji su očigledno voljni da se upuste u razne seksualne aktivnosti. Neki će možda reći da rasipamo novac porezkih obveznika, no bez obzira na to, ovo je vrlo delotvoran način suzbijanja prostitucije“, rekao je šef jedne takve agencije, Laklan Džarvis.
Džon kaže kako je izuzetno zadovoljan svojim poslom, jer je opuštajući i fleksibilan.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kakav posao? Muškarac prima platu za seks sa prostitutkama!

Izvor: Scandal.rs, 13.Mar.2015

Njegov posao za neke zvuči kao idealan, dok bi drugi rekli da je nemoralan. On je privatni detektiv koji obilazi salone za masažu i razotkriva mrežu prostitucije...Džon ima 60 godina i razveden je, a njegov posao je – seks s prostitutkama...“Ipak, većinom se radi samo o oralnom seksu, a ne o...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.