Kakav je ovo jadnik, paćenik i psihopata - Ša učinio nezamislivu stvar zbog Mione: BLAM veka

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 23:42

"Kakav je ovo jadnik, paćenik i psihopata" - Ša učinio nezamislivu stvar zbog Mione: BLAM veka

Tone sve dublje.

Nenad Aleksić Ša ne prestaje da se ponaša vrlo čudno u "Eliti". Otkako se smuvao sa 20 godina mlađom devojkom Mionom Jovanović, kao da je pogubio sve konce i vratio se na onaj nivo na kome je bio kada je bio u vezi sa Tarom Simovom, to jest, psotao je opet nezreo i ljubomoran.

Situacija se još više pogoršala otkako je u kuću ušao i Stanislav Krofak, zgodni MMA borac, te Ša stalno pravi scene po kući i po mišljenju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogobrojnih gledalaca rijalitija, ovaj reper je ozbiljno počeo da se blamira.

Sada se na internetu u jednoj grupi na Instagramu pojavio snimak kako Ša iznosi poprilično besmislene planove vezane za njegovu devojku.

Naime, on je vrlo nezadovoljan jer je izvučen u odabrane, što znači da neće moći da spava zajedno sa Mionom i da stražari pored nje.

Zbog toga je prvo odlučio da uopšte neće da spava, ali posle određenog vremena došao je na novu ideju.

Ša je Munjezu otkrio da će biti sa Mionom u sobi sve dok ona ne zaspi oko 9 ujutru, a tek će onda da ide u sobu za odabrane.

Komenatri ispod snimak su se samo nizali:

"Sad se pitam da li je ova njuška stvarna ili imaginarna? Je li moguće da postoji ovakva osoba?", "Znači ukoliko nije plaćen da izigrava budalu, pobegla bih glavom bez obzira od ovakve psihopate",  "Još da nema malog Uroša da ozbiljno iskaljuje frustracije, prsao bi...SŠa nije u vinkli a nije ni Miona..gde je razlika?", "Kakav je ovo jadnik, paćenik i psihopata hahaha prelazi sve granice"

 Detaljnije u nastavku:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Slomljen na komade: "OVO JE KRAJ, ne mogu više" Histerija Nenada Aleksića Ša podigla "Elitu" na noge

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 17:14

Nema mira nikada...Celokupan auditorijum je nakon ulaska Stanislava Krofaka, MMA borca i bivšeg dečka Mione Jovanović, očekivao totalni karambol u "Eliti". I, bili su u pravu...Odmah pošto je takozvani Pantera kročio u Belu kuću, sve moguće crvene lampice popalile su se u Nenadu Aleksiću Ša,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.