Kajsije za preplanuli ten

Izvor: Svet, 13.Jul.2015, 23:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kajsije za preplanuli ten

Bogate vitaminima A i C, kalijumom, gvožđem i bakrom, kajsije štite kožu od štetnog uticaja UV zraka. Osim toga, sadrže vitamine B3 i B5, fosfor, magnezijum, dosta vode i belančevina, biljna vlakna, biljne masti, eterična ulja, mineralne soli, sumpor i celulozu. Dokazano je da blagotvorno deluju na kardiovaskularni sistem, štite od starenja, sprečavaju nastanak bora.
Zahvaljujući beta-karotenu, uspešno neguju kožu, podižu njen imunitet i ubrzavaju tamnjenje. Da biste dobili lep >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << preplanuli ten, a pritom zaštitili lice, preporuka je da pre i posle mora sami napravite prirodnu masku od ovog voća.
Uzmite pet zrelih kajsija i četiri kapi maslinovog ulja, ubacite u blender i dobijenu smesu nanesite na lice. Vodite računa da je ne stavite na osetljivo područje oko očiju. Masku držite oko 20 minuta, a zatim isperite mlakom vodom. Ukoliko imate suvu kožu, pomešajte dve kajsije i dve kašike običnog jogurta, izmiksujte i držite na licu 15 minuta. Posle toga se umijte i namažite običnu kremu.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Kajsije za preplanuli ten

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2015

Zahvaljujući beta-karotenu, uspešno neguju kožu, podižu njen imunitet i ubrzavaju tamnjenje. Da biste dobili lep preplanuli ten, a pritom zaštitili lice, preporuka je da pre i posle mora sami napravite prirodnu masku od ovog voća...Uzmite pet zrelih kajsija i četiri kapi maslinovog ulja, ubacite...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.