Kaja Ostojić i Mateo Pavlović: Čeka njen razvod pa da je zvanično zaprosi!

Izvor: Svet plus, 12.Feb.2020, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaja Ostojić i Mateo Pavlović: Čeka njen razvod pa da je zvanično zaprosi!

Katarina Kaja Ostojić se kako se šuška udaje po četvrti put! Pevačica će se navodno na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom, zbog kojeg je ostavila trećeg muža Džuniora Džeka. Mateo Pavlović čeka njen razvod pa da je zvanično zaprosi!

Kako Informer saznaje, štoper francuskog kluba Anže čeka da se Kaja i zvanično razvede od svetski slavnog di-džeja, pa da je zvanično zaprosi.

"Kaja i Mateo su u vezi od prošlog leta. Odlepili su jedno za drugim i >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << već razgovaraju o venčanju! On je zbog Kaje ostavio dugogodišnju verenicu, a ona muža Džeka. Meteo je već kupio verenički prsten, ali ne želi da je zaprosi dok se ona i zvanično ne razvede od Džeka, što bi trebalo da se reši do maja. Već je isplanirao da u avgustu, na prvu godišnjicu njihove veze, naprave veliku svadbu." - priča fudbalerov prijatelj i dodaje da Pavlovića nikada nije video toliko zaljubljenog.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Kaja Ostojić se udaje četvrti put: Evo kada će se pevačica venčati sa hrvatskim fudbalerom

Izvor: Večernje novosti, 12.Feb.2020

Posle braka sa Džuniorom Džekom, Kaja je započela vezu sa fudbalerom Mateom Pavlovićem Katarina Kaja Ostojić (36) udaje se četvrti put! Pevačica će se na leto venčati sa hrvatskim fudbalerom Mateom Pavlovićem (29), zbog kog je i ostavila trećeg muža Džuniora Džeka...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.