Kaja Ostojić: Povredila sam roditelje svojim postupcima!

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2021, 11:00

Kaja Ostojić: Povredila sam roditelje svojim postupcima!

Pevačica Kaja Ostojić smatra da je povredila roditelje svojim postupcima. Imali su velika očekivanja od nje pa je vest koju im je saopštila za njih bila šokantna! Danas ih razume...

Prvi muž pevačice Katarine Kaje Ostojić navodono se već neko vreme nalazi se u zatvoru u Beču, jer je u Austriji počinio krivično delo zbog kog je uhapšen.

Nije poznato šta je Kajin prvi muž uradio, niti na koliku je vremensku kaznu osuđen, a on je u zatvoru u Beču >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << već duže od pola godine, naovod Kurir. Pevačica se za njega udala sa devetnaest godina i iz braka sa njim ima ćerku Nikolinu.

Kajin bivši je navodno više puta bio iza rešetaka, a kada je ranije objavljeno da je pobegao iz zatvora, pevačica je rekla da je to istina, ali da ne želi ništa više da priča o njemu. Kaja je o prvom suprugu pričala kada su je novinari pitali da li se kaje što se udala sa samo devetnaest godina.

- Ne, ne kajem se, zato što imam divnu ćerku iz tog braka - rekla je Kaja tada, a na pitanje da li joj bivši suprug finansijski pomaže oko odgajanje naslednice, rekla je:

- On nikada nije plaćao alimentaciju. Jednom je, u stvari, dao, pre 18 godina skoro, odnosno 17. Kada smo se rastali, dao mi je 500 evra i više nikad ništa.

Pevačicina naslednica navodno nema kontakt sa ocem, jer on to, kako se navodi, ne želi, a Kaja jednom prilikom ispričala i da njeni roditelji nisu prihvatili njenog prvog muža za zeta.

- Kada sam saznala da sam trudna, nisam bila uplašena, iako sam bila mlada. Nije ni on. Bili smo u fazonu: "To je tako, mi se volimo, zadržaćemo dete i venčaćemo se", jer nam je lepo. Moji su imali velika očekivanja, pa im je vest da sam trudna bila šokantna. Bili su i protiv moje veze. Povredila sam ih svojim postupcima, bili su baš ljuti na mene, ali sada ih razumem. I ja bih sada bila ljuta na svoju ćerku da mi tako nešto priredi - rekla je pevačica tada.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.