Kada vidi da PRODUKCIJA ovo ne podržava... Marija Kulić PONIZILA Đedovića, rat ne jenjava

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 09:45

"Kada vidi da PRODUKCIJA ovo ne podržava..." Marija Kulić PONIZILA Đedovića, rat ne jenjava

Marija se ne smiruje.

Uprkos tome što nije takmičar rijalitija "Elita", Marija Kulić u spoljnom svetu važi kao jedan od najjačih komentatora, kako svoje ćerke Miljane, tako i ostatka crnog stola.

Već je davno poznato da starija Kulić nije u dobrom odnosu ni sa kim ko je protiv njene mezimice, pa je tako njeno loše mišljenje zakačilo još jednog komentatora - Marka Đedovića.

Naime, Marija je u toku noći komentarisala kako Marko uopšte nije objektivan, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kako njegova pristrasnost zavisi od toga kako koga produkcija "Elite" podržava.

- Zašto Đedović nije stao na stranu roditelja kada su bili u pitanju Miljana i Zola, nego je kao voditelj rekao Miljani na intervjuu:"Ko sluša roditelje, da sam ih slušao bio bih zdravstveni radnik", zbog čega sam ga ja pljuvala i vređala. Sada, kada vidi da produkcija ovo ne podržava, on je kao na strani roditelja. To nije iskreno, niti objektivno - napisala je Marija.

Podsetimo, ratovanje Kulićki i Đedovića više puta je dobilo epilog na sudu, a poslednja tužba koju je Siniša Kulić uputio presuđena je u njegovu korist. Đedović je tužen jer je izjavio da je Miljanin otac s*lovatelj.

- Da vas obavestim moj suprug je dobio na sudu šuglju Đedovića za reči silovatelj i čim dobije presudu, slikam i objavljujem - glasila je tada objava na Marijinom profilu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.