Izvor: Scandal.rs, 23.Sep.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kada čujete u čemu vam sve može pomoći, koru od banane više nikada nećete baciti!

Najpopularnija tropska voćka sadrži tri prirodna šećera: saharozu, fruktozu i glukozu, zajedno sa vlaknima.

Jedna studija pokazala je da 2 banane obezbeđuju hirurga energijom dovoljnom za izvođenje 90-minutne zahtevne operacije.

Zanimljivo je to da kora banane nije ništa manje korisna od samog ploda!

Kao što je poznato da može pomoći za izbeljivanje zuba i čišćenje cipela, treba znati i da je kora ovog žutog voća veoma pogodna za vašu kožu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
Lečenje akni i eliminisanje bora

Koru  banana možete koristiti, takođe, za negu vašeg lica. Ona će umanjiti količinu bora i osloboditi vas akni. Kora banane u sebi sadrži antioksidanse i poseduje podmlađujuća svojstva.

Ona hidrira i hrani kožu doprinoseći njenoj elastičnosti i čvrstini. Jednostavno, pređite korom preko lica, posebno preko upaljenih i problematična mesta, i ostavite na pola sata.

Pročitajte i… Za prirodni fejslifting treba vam 300 dinara i 2 sastojka. Bomba maska briše bore!

Ostatak teksta pročitajte ovde: Kada čujete u čemu vam sve može pomoći, koru od banane više nikada nećete baciti!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.