Kad vidi kako ju je SUROVA Dušica uporedila sa Sandrom Afrikom, Stanija će da baci mikrofon zauvek! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Jul.2016, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad vidi kako ju je SUROVA Dušica uporedila sa Sandrom Afrikom, Stanija će da baci mikrofon zauvek! (VIDEO)

Pevačici Dušici Grabović, zvezdi "Farme 7", nimalo se ne dopada ulazak Stanije u pevačke vode, što je na poprilično surov način prokomentarisala. 

- Svako se danas dohvati mikrofona. Stanija je veoma lepa devojka, a što se tiče njenih vokalnih sposobnosti… Koliko sam ja slušala neke stvari koje ona peva, očigledno nema sluha za to - kaže Dušica za Pink.rs.

- Ima dečiji glas, kao da nije sazreo, a ona je jedna zrela devojka. Meni to ne zvuči ništa specijalno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << iskreno. Koliko god da se trudila, čisto sumnjam da će naučiti. Vrlo brzo će ona odustati od toga, estradne ajkule će da je progutaju – predviđa Dušica.

Grabovićeva je "poentirala":

- Kada je Stanija rekla da joj nije uteha što bolje peva od Sandre i Nikolije, slatko sam se nasmejala. Nikolija i Sandra Afrika su za nju Vitni Hjuston.

A evo čega sve ima u stanu Dušice Grabović...

Podsetimo se još jednom Stanijinog prvog singla koji je, očigledno, podigao veliku prašinu:



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Farma

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.