Kad su svi tvoji ćutali, ja sam te... Ana sasula SVE U LICE Đedoviću, on pozeleneo od muke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2021, 20:13

"Kad su svi tvoji ćutali, ja sam te..." Ana sasula SVE U LICE Đedoviću, on pozeleneo od muke (VIDEO)

Ne smiruju se strasti...

U toku je raspodela budžeta za nedelju pred nama, a Ana Bulatović kao ovonedeljni vođa, ima prilike da budžete koje je dobila od Velikog šefa, podeli prema svom nahođenju. Ona je sve srednje, osim jednog, i velike budžete već dodelila, a naredni zadrugar koji je dobio mali budžet, jeste Marko Đedović.

- Mali budžet samo zato što smo se toliko vređali! Stao mi je na bolnu tačku, a dirnuo je. Ti si me baš žacnuo, i oko porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smo se raspravljali, pa mi je vratio kako zna. Slaba sam, i to me često mnogo zaboli. Ja sam rekla d amu je mama nešto, ološ ja mislim. Ti si osoba koju ja, iako će ovi reći da nisam normalna, ali ja njega jesam zavolela, i reći ćete da nisam normalna. Hvatam sebe da sam nenormalna, ali eto. I kažem mu da mi se ne obraća, ali on kad se obrati, ja se zasmeje. Volim te, a nekada bih da te zadavim! - smejala se Ana.

- Šta se sve radi zbog cigare - ubacio se Mića.

- Ispada da pljujem, pa ližem, ali sa njim nije tako - dodala je Ana, pa nastavila:

- Možda se opet budemo svađali, ali ja moram da ti dam mali budžet, da ostanem dosledna sebi, jer sam dala i Bori malii. Bora mi se izvinio, a ti i ja smo terali i na dalje - rekla je Ana.

- Vidiš, kad su svi tvoji ćutali, ja sam te vadio iz s*anja - dodao je Đedović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.