Kad si pravio decu, zanosio si ulevo: Saša Popović i Aco Pejović bez dlake na jeziku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kad si pravio decu, zanosio si ulevo: Saša Popović i Aco Pejović bez dlake na jeziku!

Razmenili su "opasne" reči...

Da si radio udesno, sigurno bi bilo muško. Ovako, dobićeš tri zeta! Zamisli da budu neki neradnici, pa da moraš da ih izdržavaš, rekao je direktor „Granda“ pevaču

Saša Popović i Aco Pejović zaratili su na snimanju „Grand specijala“, i to zbog seksa!

Iako je pevač u studio na Košutnjaku došao u dogovoreno vreme, zakasnio je na početak emisije, zbog čega je direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu pobesneo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Alo, bre, Pejoviću, gde si dosad, ovo zaista nema smisla! Šta se pickaš tri sata?! Kod mene vreme mora da se poštuje. Ne možeš tako da se ponašaš! - urlao je Popović, a pevač se pravdao:

Vikao zbog kašnjenja

- Evo, Sale, idem. Morao sam da se presvučem. Nemoj odmah da vičeš. Tu sam, nema problema. Snimanje može da počne!

On je zauzeo svoje mesto pored Aleksandre Prijović i snimanje je počelo. Popović je najpre najavio buduću snajku Lepe Brene, a potom i folkera i već na početku žestoko udario na njega.

- Aco, ti si otac tri ćerke, svaka čast. Ali sigurno ti je krivo što treće dete nije bio sin. Mora da ti je to zasmetalo. Nema šanse da nisi želeo naslednika, jer imaš još dva brata koji imaju sinove i jednu devojčicu, a ti imaš tri ćerke - rekao je Popović.

Pejović je priznao da je Saša u pravu:

- Slagao bih kada bih rekao da nisam želeo sina, ali ja sam presrećan što sam otac tri predivne devojčice!

Tada je Popović ušao u ulogu seksologa i pokušao da objasni zbog čega Aco nije dobio muško dete.

Nije mu ostao dužan

- Pa kad si pravio decu, zanosio si ulevo! Trebalo je udesno da zanosiš i sigurno bi bilo muško. Ovako, dobićeš tri zeta! Zamisli da budu neki neradnici, pa da moraš da ih izdržavaš! - našalio se Sale.

Pejović mu nije ostao dužan.

- Ti meni nešto pričaš! Pa i ti imaš ćerku i baš mi je drago što će ceo tvoj kapital da potroši neki zet! - uzvratio mu je Pejović.

Popović se nerado složio s tim.

- Pa, u pravu si. Ni ja nisam napravio muško dete, i meni je zanosilo u levu stranu - zaključio je Saša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.