Kad pre? Nakon DRUGOG POROĐAJA Kristina i Kristijan podelili još lepih vesti, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 22:47

Kad pre? Nakon DRUGOG POROĐAJA Kristina i Kristijan podelili još lepih vesti, ČESTITKE SAMO PLJUŠTE

Blistaju od sreće!

Rijaliti zvezda Kristijan Golubović nedavno je dobio još jednog naslednika. Njegova supruga Kristina Spalević na svet je donela dečaka Kirila, od kog se roditelji ne odvajaju.

Kako je i njihov prvi sin još uvek mali, Kristina i Kristijan imaju pune ruke posla. Međutim, ovaj par je pronašao vremena i očigledno uživao u lepom danu, a njihova zajednička sreća nije mogla da prođe neprimećeno. Ono što su svi zapazili, jeste da su i malog Kirila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izveli u šetnju već sad.

Kristina i Kristijan su nakon drugog porođaja odlučili da provedu kvalitetno vreme zajedno, te su odlučili da izađu u šetnju i uživaju u suncu i svežem vazduhu, što je Kristina odmah objavila putem svog Instagram profila. Fotografije koje su podelili na društvenim mrežama pokazuju osmeh na njihovim licima, a izgleda da su zaista uživali u svakom trenutku provedenom zajedno, mada su se mnogi i  čudili kad i kako pronalaze vreme za to.

- Jaoo ljudi moji, kao da sam prvi put izašla napolje - pohvalila se ona.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.